WA Greenroofs


Sedumdak Groendak

W.A. Green Roofs

 W.A. Green Roofs is een onderdeel van W.A. Daktechniek. Gespecialiseerd in sedum en groen daken.
Een groen dak oftewel een sedum dak word aangebracht boven op de dakbedekking. Echter als de huidige bedekking niet wortel werend is zal er eerst een aangebracht moeten worden. Dit kan door middel van een wortel werende bitumen of epdm. 
De begroeiing bestaat uit een klein soort vetplant in verschillende kleuren die gecombineerd kan worden met mos. Sedumdaken kunnen in principe licht uitgevoerd worden. 
Meer informatie of een offerte op maat neem contact met ons op via:

Voordelen van een groendak

 Een groendak kent vele voordelen op economisch, ecologisch en maatschappelijk vlak. Zo zorgt een groendak voor waterretentie, luchtzuivering, een lagere omgevingstemperatuur, warmteregulatie, energiebesparing en biodiversiteit in de stad. Groene daken maken onderdeel uit van klimaatbestendig bouwen. 

Uw groendak professioneel aangelegd

Natuurlijk kunt u zelf een groendak aanleggen maar heeft u dan alles gecheckt. Ten eerste moet de dakbedekking in goede staat zijn. Is het dak 15 jaar of ouder kunt u deze beter laten vervangen. Is de bedekking dan wortel werend, gebruikt u de juiste voeding en hoe onderhoud ik het dak. Allemaal vragen waar wij raad mee weten. Daarom monteren wij groendaken ook. Dan kunt u met een gerust gevoel van uw dak genieten. Ons werk komt altijd met garantie dus kunt u altijd bij ons terug komen wanneer er iets niet goed gaat. 

Bezoek onze website